Memilih Strategi Loteri Menang

loteri

Saya pernah dihipnotis dua kali di atas pentas semasa aksi kabaret Hypnotist! Kali pertama adalah di Sun City di Afrika Selatan dan kali kedua adalah di sebuah kelab komedi di Birmingham, England.

Pada kesempatan pertama, saya adalah salah satu daripada 8 orang yang menarik perhatian hadirin untuk  DOWNLOAD APK MEGA888 mengambil bahagian dalam persembahan tersebut. The Hypnotist menjalani semua rutin yang biasa untuk meletakkan kita ‘di bawah’ dan mendorong kita dengan lembut ke kerusi yang diletakkan secara strategik di belakang panggung. Pada suatu ketika semasa aksi itu, dia memberitahu kami dan penonton bahawa lain kali kami duduk di salah satu kerusi, kami akan mengalami seperti kejutan elektrik yang akan menghalang kami duduk. Dia kemudian berpaling kepada kami peserta dan dengan punggungnya kepada penonton, dia meminta kami bermain bersama dengan ‘lelucon’ dan kerana tidak seorang pun dari kami ingin memusnahkan ilusi, kami melompat-lompat seperti Jack di Kotak.

Kali kedua, saya berada di tangan seorang hipnotis yang mahir dan tulen. Saya diminta untuk mengambil bahagian dalam aktiviti yang saya tidak ingat. Pada satu tahap saya bersikap keldai seperti keldai dan pada kesempatan yang lain saya dan anggota penonton yang terhipnotis, saling berbicara dengan penuh omelan sambil memberi gambaran bahawa kita memahami sepenuhnya apa yang kita katakan.

Apa kaitannya dengan memilih strategi loteri yang menang?

Jelas ‘hipnotis’ pertama adalah penipuan. Dia adalah penghibur tanpa zat. Hypnotist kedua itu tulen. Dia mempunyai kemahiran dan pengetahuan praktikal untuk menerapkan seninya.

Perbezaan ini boleh berlaku untuk kebanyakan ‘sistem loteri yang menang’ yang ada sekarang. Sebahagiannya adalah ‘penipuan’, (mereka tidak mempunyai substansi dan tidak berdasarkan analisis matematik atau statistik). Yang lain tulen. Mereka telah mengira kebarangkalian bagaimana nombor diambil dan mereka telah membuat sistem yang meningkatkan peluang menang ketika menggunakan sistem mereka.

Bagaimana anda membezakan antara yang salah dan yang sebenarnya?

Pertama, lihat apa yang mereka tawarkan. Mana-mana penjual yang bercakap mengenai sistem mereka memberikan jackpot harus dielakkan. Tidak ada sistem yang boleh dipercayai untuk meramalkan kemenangan Jackpot.

Kedua, lihat berapa lama organisasi ini berjalan. Sekiranya mereka dapat menunjukkan bahawa sistem mereka telah bertahan dalam ujian waktu, maka mereka dapat dengan adil mengaku memiliki strategi yang berhasil. (Sistem yang saya gunakan dikembangkan pada akhir tahun 1988 dan masih ada hingga sekarang. Sistem ini telah ditambahkan dan diubah ketika permainan Loteri baru wujud, seperti Lotto UK yang dimulakan pada tahun 1994, sementara undian EuroMillions dimulakan 10 tahun kemudian ).

Ketiga, seberapa kuat jaminan pembayaran balik mereka? Sekiranya mereka menggunakan sumber pembayaran seperti Paypal atau Clickbank, maka kita dapat memastikan wang kita kembali jika sistem menawarkan kurang dari yang dijanjikan.

Keempat, betapa mudahnya sistem ini digunakan. Saya bukan ahli matematik, dan saya juga tidak sepenuhnya mahu memahami formula statistik dan matematik yang menyokong strategi mereka, saya hanya mahu mempercepat dari 0 hingga 60 dalam masa kurang dari 5 saat sehingga saya dapat meneruskannya. Membaca poin dan nota panjang mengenai cara menggunakan sistem ini bukan untuk saya. Seperti yang dikatakan oleh Cuba Gooding Jnr dalam filem itu, Jerry Maguire, “Tunjukkan kepada saya Wang!”

Akhir sekali dan jika semua perkara di atas telah dipenuhi, masukkan jari kaki ke dalam air dan cubalah. Sebarang keputusan lebih baik daripada tidak ada keputusan. Beli sistem dan uji. Sekiranya tidak berjaya, dapatkan bayaran balik dan keluar dan cuba yang lain.

Saya telah bertahun-tahun bermain Lotto UK memilih nombor berdasarkan Hari Lahir, pemilihan rawak, mencari nombor di jalan, (di atas kereta, poster dan lain-lain) beruntung dan ‘nombor panas’. Sejak 15 tahun kebelakangan ini, saya telah memenangi £ 10.00 sekali-sekala untuk mencocokkan 3 nombor dan 2 kali memenangi £ 40.00 – £ 60.00 untuk memadankan 4 nombor.

Sejak membeli strategi yang saya gunakan sedikit lebih dari 2 bulan yang lalu, saya telah memenangi £ 10.00 pada 4 kali dan £ 71.00 dan £ 58.00. Hampir tidak saya hancurkan, tetapi ia telah memberikan kemenangan kecil biasa yang memberi saya keuntungan dan memberi saya keyakinan bahawa kemenangan yang lebih besar sudah hampir.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *